Sylvia Huisman

Verse soepen

Verse soepen

In onze vitrine, bij de ingang, vindt u altijd aan ruim aanbod zelfgemaakte soepen. Wij staan borg voor goed gevulde soep, met passie bereid van echt verse ingrediënten. Praktisch verpakt in handige potten. U hoeft de soep alleen maar even op temperatuur te brengen, en u kunt smaakvol genieten.

Luxe vlugklaar producten

Luxe vlugklaar

Als uw keurslager verrassen wij u ook graag met bijzondere specials, vleesgerechten die u snel en makkelijk thuis op tafel zet. Naast onze vaste waarden, hebben wij elke week ook andere aantrekkelijke aanbiedingen. Let u maar eens op onze advertenties en de posters in onze winkels.

Luxe schepsalades

Schepsalades

De lekkerste schepsalades vindt u bij ons. Zo is onze eigengemaakte vleessalade bijzonder populair bij onze klanten. En wat dacht u van onze gerookte kip in honing mosterd saus. Maar ook onze andere salades smaken naar meer. Maak uw keuze uit ons brede aanbod: altijd vers, fris en smaakvol. 

Gourmet

Gourmet

U wilt een gevarieerde en lekkere schotel voor een gezellige gourmet of fondue? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken alles zelf klaar, op maat en in overleg met u. Wat u ook kiest, het is atlijd een goede keuze waarbij u verzekerd bent van de Keurslager kwaliteit!

Rookworst

Eigen worstmakerij

Een van onze specialiteiten is het zelf maken van worst. Van grillworst tot rookworst. We werken volgens eigen receptuur, met speciale ingrediënten. En voor onze rookworst hebben we een eigen rokerij. Met regelmaat vallen onze worsten bij wedstrijden en keuringen in de prijzen!

Hapjes

Heerlijke hapjes

Geeft u een borrel of feest? Dan kunt u bij ons een heerlijk tapasplateau of een uitgebreide hapjesschotel bestellen. U dient de bestelling minimaal 2 dagen van tevoren aan ons door te geven. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen!

Sylvia Huisman

Groensvoorde 6
2742DJ Waddinxveen
0182612937

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten